Zakelijk

Door de unieke ligging op recreatiegebied ’t Hilgelo in Winterswijk is Beachclub MEER het ultieme decor voor inspirerende (business) events.

Gelegen aan het water met mooie stranden midden in de groene natuur van de Achterhoek is onze locatie uitermate geschikt voor personeelsuitjes, vergaderarrangementen, klantendagen of incentives.

’t Hilgelo is 38 hectare groot, dus volop ruimte voor het aanbieden van allerlei originele events, activiteiten, workshops en demonstraties. Indien de capaciteit van onze beachclub en het terras niet toereikend zijn voor uw gezelschap, dan kunnen wij uitbreiden met moderne stretchtenten en/of modulaire ruimtes!

Naast de schitterende locatie heeft ons team ruime ervaring in het organiseren van allerlei (zakelijke) events! Wat uw doel ook is, wij doen er alles aan om uw evenement tot een ongekend succes te maken. Daarbij staan persoonlijke aandacht, professionaliteit en maatwerk te allen tijde centraal.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor een oriënterend gesprek om samen te kijken naar de vele mogelijkheden op onze unieke locatie. Op basis van uw wensen, budget en mogelijkheden komen wij graag met een vrijblijvend voorstel passend bij het doel van u evenement!